Loading
/000%

— Evenementen

Brainport Industries Campus, een inspirerende locatie voor vergaderingen en evenementen

Ook voor externe bedrijven en (kennis-)instellingen is Brainport Industries Campus een inspirerende locatie om vergaderingen of evenementen te organiseren. Met State-of-the-Art faciliteiten biedt het BIC Business Center uiteenlopende mogelijkheden voor bijeenkomsten van 6 tot maar liefst 300 personen.

Inspirerend en zeer compleet uitgerust

BIC Business Center

De ideale omgeving om samen ideeën te realiseren en business cases te ontwikkelen.

Wie de imposante hoofdentree betreedt komt via BIC Café direct in het Atrium terecht, de showroom van de hightech maakindustrie, met de kantoren en fieldlabs die daarbij horen. Links en rechts daarachter bevinden zich de fabrieken, de industrie zelf. Midden in het Atrium zijn tevens BIC Eat & Meet, BIC Katalyst LAB en BIC Theater gelegen, de plekken waar “de ontmoeting, de inspiratie en de verbinding” wordt bewerkstelligd. BIC Eat & Meet leent zich uitstekend hiervoor, want schuin boven de eettafels en aansluitend op het grote BIC Theater (met een haarscherp beeldscherm van bioscoopformaat) bevindt zich BIC Katalyst Lab, dé plek voor brainstorm- en inspiratiesessies.

Het grootste deel van BIC Business Center bevindt zich vooraan in het Atrium. Hier zijn circa 20 high-end geoutilleerde ruimtes gecreëerd in diverse vormen, groottes. Van een kleinere comfortabele ruimte met formele en informele seating tot een grote conferentie zaal, rondom voorzien van beeldschermen.

 

 

BIC Business Center nodigt uit tot verbinden

In het inspirerende BIC Business Center is tevens een ontvangstruimte gecreëerd, waardoor events en netwerkbijeenkomsten uitstekend gecombineerd kunnen worden. De ontvangstruimte is voorzien van diverse informele zitjes met bar en directe toegang naar het terras. Tevens zijn er diverse themaruimtes beschikbaar waarin voor iedere meeting de juiste setting is gecreëerd.

BIC Business Center is uitermate geschikt voor:
– Demonstraties
– (Product)presentaties
– Evenementen (van 6 – 300 personen)
– Inspiratiesessies
– Netwerkbijeenkomsten

We denken graag met je mee om van ieder evenement een succes te maken. We combineren maatwerkoplossingen met een inspirerende hightech omgeving. Een gegarandeerde succesformule die ieder evenement vleugels geeft.

Meer informatie over de faciliteiten.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem contact op via: secretariaat@brainportindustriescampus.com

of vul het aanvraagformulier in.

Aanvraagformulier evenementen