Loading
/000%

— Evenementen en vergaderingen

Brainport Industries Campus, een inspirerende locatie voor vergaderingen en evenementen

Ook voor externe bedrijven en (kennis-)instellingen is Brainport Industries Campus een inspirerende locatie om vergaderingen of evenementen te organiseren. Met moderne faciliteiten biedt het BIC Business Center uiteenlopende mogelijkheden voor bijeenkomsten van 6 tot 300 personen.

Inspirerend, comfortabel
en zeer compleet uitgerust

BIC Business Center nodigt uit tot verbinden

Laat u tijdens uw evenement, vergadering of brainstormsessie verrassen door de bijzondere Brainport Industries Campus. In dit volledig circulaire gebouw werken bedrijven in de hightech maakindustrie direct met elkaar, én met de aanwezige onderwijs- en kennisinstellingen samen. Vanuit het enorme Atrium in het midden van het gebouw, heeft u direct zicht op de verschillende kantoren, productiehallen en Fieldlabs van de bewoners van deze bijzondere campus.

Wie de imposante hoofdentree betreedt komt via het BIC Café direct in het Atrium terecht. In BIC Eat & Meet vindt, onder het genot van dagverse producten, ontmoeting in een informele setting plaats. Ernaast bevindt zich het grote BIC Theater met een haarscherp beeldscherm van bioscoopformaat. Daarboven vindt u het BIC Katalyst Lab, dé plek voor brainstorm- en inspiratiesessies. Deze ruimtes bevinden zich allemaal in het hart van de Brainport Industries Campus.

Het grootste gedeelte van het BIC Business Center vindt u direct bij binnenkomst. Hier zijn circa 20 high-end geoutilleerde ruimtes gecreëerd in diverse vormen en groottes. Van een kleinere comfortabele ruimte met formele en informele seating tot een grote conferentiezaal, rondom voorzien van beeldschermen.

DOWNLOAD DE BROCHURE

BIC Business Center mogelijkheden

In het inspirerende BIC Business Center is een ontvangstruimte gecreëerd. Deze is voorzien van informele zitjes met bar en directe toegang naar het terras. Tevens zijn er diverse themaruimtes beschikbaar waarin voor iedere meeting de juiste setting mogelijk is.

BIC Business Center is uitermate geschikt voor:
o   Evenementen van 6 tot 250 personen
o   Inspiratiesessies
o   Netwerkbijeenkomsten
o   Vergaderingen
o   Demo’s
o   (Product)presentaties

BIC werkt voor de catering samen met partner Sodexo.
Bekijk het Foodbook 2023

We denken graag met je mee om van ieder evenement een succes te maken. We combineren maatwerkoplossingen met een inspirerende omgeving, waar hightech, duurzaamheid én comfort samenkomen. Een gegarandeerde succesformule die ieder evenement vleugels geeft.

 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem contact op via: secretariaat@brainportindustriescampus.com

of vul het aanvraagformulier in.

Aanvraagformulier evenementen