Loading
/000%

— De locatie

Een innovatief werklandschap in een natuurlijke omgeving, verscholen in het groen van Brainport park.

Een hypermoderne campus, verweven in het groen van een groot stadspark. Een opvallende combinatie die het bijzondere karakter van Brainport Industries Campus onderstreept. Het terrein vormt een eenheid met het bosrijke gebied dat vrij toegankelijk is voor bezoekers en verbonden is met de mooiste wandel- en fietsroutes. Hightech productie innovatie en groene natuur gaan hier naadloos in elkaar over.

Ligging en locatie

Multimodaal bereikbaar

Brainport Industries Campus is uitstekend bereikbaar vanuit ieder perspectief; regionaal, nationaal en zelfs internationaal.

Door haar ligging naast Eindhoven Airport heeft de campus een directe verbinding met nagenoeg alle grote Europese steden. De campus ligt direct aan de ring van Eindhoven met verbindingen naar snelwegen A2 en A58. Daarnaast zijn er twee treinstations in de buurt en ligt de campus op de route van een HOV-lijn. De imposante groene ‘slow lane’ verbindt Brainport Industries Campus per fiets met het centrum van Eindhoven en de omliggende gemeentes.

Perfecte condities

Een aangenaam werk- en productieklimaat

De campus is in alle opzichten een fijne plek om te werken. Allereerst door de groene ligging, maar ook door de hightech bouw die zorgt voor een aangenaam werkklimaat met voldoende licht en gezonde lucht. De zeer constante temperatuur biedt werknemers comfort en zorgt voor productiviteit. Productieprocessen met veel gevoelige onderdelen en technologieën profiteren eveneens van dit consistente klimaat.

Toptechnologieregio van wereldformaat

In het hart van Brainport Eindhoven

Ook in de grotere context maakt de campus deel uit van een netwerk: Brainport Eindhoven is een toptechnologieregio van wereldformaat. De slimste plek op aarde. Samenwerken en kennis delen zitten in het DNA van de regio en vormen de basis voor de open innovatie die deze regio slim en sterk maakt.

Over Brainport Eindhoven

Meer informatie over de vestigingsmogelijkheden op Brainport Industries Campus?

Meer informatie