Loading
/000%

— Open innovatie onder één dak

Faciliteiten delen en specialistische kennis uitwisselen. Delen is het nieuwe vermenigvuldigen.

Door gezamenlijk gebruik te maken van hightech faciliteiten en specialistische kennis uit te wisselen, is Brainport Industries Campus het kloppend hart van de nieuwe maakindustrie.

Een rijke geschiedenis van open innovatie

Ondernemen, innoveren en produceren gaan hier hand in hand.

Integraal denken. Werken in gelegenheidsformaties. Samenwerken op basis van vertrouwen, loyaliteit, motivatie en passie. Het zijn de bepalende factoren van open innovatie, die mede dankzij Philips, DAF en ASML diep geworteld zijn in de Brainport regio. Brainport Industries Campus brengt die succesfactoren samen; een unieke kans voor de hightech maakindustrie.

Collectieve marketing

Een podium voor succesverhalen

Brainport Industries Campus fungeert als platform voor collectieve marketing. Bedrijven uit de hightech maakindustrie zijn doorgaans nauwelijks bezig met marketing terwijl ze vaak buitengewoon succesvol zijn. Brainport Industries Campus geeft succescases het podium dat ze verdienen.

"Het leidende idee was om de drie componenten, het imago, het onderwijs en het gezamenlijk ontwikkelen van technologieën samen te brengen onder één groot dak op één prachtige campus".

Edward Voncken, KMWE

Meer informatie over de vestigingsmogelijkheden op Brainport Industries Campus?

Meer informatie