Loading
/000%

De locatie

— Brainport Eindhoven

Vestigen in het hart van de Brainport regio. Brainport Eindhoven, een internationaal succesverhaal.

Brainport Eindhoven is een ongekend succes. Bedrijfsleven, overheden en kennisinstellingen zetten zich samen in voor technische en economische groei op basis van open innovatie. Nieuwe manieren van ondernemen, ontwikkelen en produceren spelen in op waar de wereld van nu om vraagt en zetten de regio internationaal op de kaart.

De meest toonaangevende toptechnologieregio van Europa

Brainport Eindhoven focust
op drie gebieden

Brainport Eindhoven biedt alle faciliteiten en randvoorwaarden die nodig zijn voor een gezond klimaat om in te ondernemen, te innoveren en te produceren.

1. Een aantrekkelijk vestigingsklimaat

Mensen zijn net zo belangrijk als bedrijven. Een prettig leefklimaat net zo belangrijk als economische groei. Brainport Eindhoven heeft alle faciliteiten om internationale bedrijven aan zich te binden en wil ook voor mensen alle benodigde voorzieningen bieden, bijvoorbeeld op het gebied van cultuur, wonen en mobiliteit.

2. Aantrekken van talent

Brainport Eindhoven staat bekend om knappe koppen en gouden handjes. Op alle niveaus zijn er meer mensen nodig. En de mensen die al werken in Brainport Eindhoven moeten de kans hebben om zich te blijven ontwikkelen en scholen. Talent aantrekken en behouden is succesvol in een regio waar bedrijven, overheden en kennisinstellingen nauw met elkaar verbonden zijn.

3. Uitblinken op innovatie

De snelheid en complexiteit van technologische ontwikkelingen nemen toe. Nieuwe spelers en businessmodellen zetten in korte tijd industrieën en sectoren op hun kop. Ondernemingen en kennisinstellingen in de regio moeten intensief samenwerken om de volgende generaties concurrerende applicaties te ontwikkelen. De innovatieve en organisatorische kracht van de Brainport is toegerust op toekomstig succes. Er liggen veel kansen in de verdere ontwikkeling en toepassing van sleuteltechnologieën, die we inzetten voor de grote maatschappelijke uitdagingen van morgen.

De website van Brainport Eindhoven