Loading
/000%

— Faciliteiten

Van presentatieruimtes tot machinepark en alles wat daartussen zit. De campus heeft alles onder één dak om innovatie mogelijk te maken.

De campus biedt alle faciliteiten voor een aangenaam productie- en zakenklimaat. Het ontbreekt medewerkers en relaties aan niets succesvol te innoveren met elkaar. Van samen overleggen en socializen tot testen en produceren: het kan allemaal binnen de muren van de campus.

Vergaderruimtes

Grote en kleine groepen kunnen terecht in een van de vele glazen vergaderruimtes die zijn uitgerust met snelle wifi en presentatie-schermen.

BIC Theater

Een film, paneldiscussie of presentatie voor een groot publiek? Brainport Industries Campus beschikt over een eigen theater met plek voor 200 personen.

Eten & drinken

Van lunch tot borrel

Eat & Meet – Een zonovergoten centrale ruimte met een groot binnenterras om koffie te drinken of te genieten van een dagverse maaltijd of lunch.

BIC Café – Netwerken en borrelen kan in het sfeervolle BIC Café, met een terras dat grenst aan de groene omgeving van het Brainport Park.

Prototyping

Voor projecten in de prototyping-fase zijn faciliteiten zoals frezen en robots beschikbaar voor gezamenlijk en tijdelijk gebruik.

BIC Community

Activiteiten & evenementen

Om de sociale interactie en samenwerking op de Campus te bevorderen worden verschillende activiteiten georganiseerd. Denk aan sportieve en sociale activiteiten, maar ook technisch-inhoudelijke bijeenkomsten rondom specifieke innovaties die relevant zijn voor de Hightech maakindustrie.

Parkeren

De campus heeft voldoende overdekte parkeerfaciliteiten met speciale plaatsen voor minder validen en laadpunten voor elektrische auto's.

Het Brainport Park waar de campus zich in bevindt is een prettige groene omgeving die vrij toegankelijk is voor wandelaars en fietsers. De campus maakt op een natuurlijke manier deel uit van de omgeving.

Meer informatie over de vestigingsmogelijkheden op Brainport Industries Campus?

Vestigen op de campus