Loading
/000%

Hightech maakindustrie

— Hightech maakindustrie

Ontwikkeld voor en door de hightech maakindustrie. Om sneller en flexibeler in te spelen op waar de markt om vraagt.

De digitale transformatie van Industry 4.0 biedt kansen voor de hightech maakindustrie. Productieprocessen worden sneller en efficiënter ingericht en opereren bovendien steeds autonomer.

Dankzij Brainport Industries Campus kan de toeleverketen een slag slaan in zowel productiviteit als doorlooptijd. Beter voorraadbeheer, strakkere planning en efficiënter gebruik van energie en materialen zorgt daarnaast voor grotere betrouwbaarheid en extra concurrerend voordeel.

Smart packaging & storage

Op Brainport Industries Campus zitten ketenpartners zitten onder één dak en maken gebruik maken van dezelfde cleanrooms en magazijnvoorzieningen. Halffabricaten hoeven niet langer meer (herhaaldelijk) te worden verpakt voor vervoer binnen de keten. Behalve tijd scheelt dit ook aanzienlijk in verpakkingsafval en kilometers. Zo halen we verspilling uit de keten terwijl de time to market korter wordt.

Smart logistics

Op Brainport Industries Campus wordt getest met een volledig zelfrijdend logistiek systeem.  Automatisch geleide voertuigen en robots maken het mogelijk dat verschillende processen en goederenstromen 24/7 door elkaar heen lopen zonder elkaar te hinderen. Door logistiek te automatiseren en planningen te optimaliseren zijn er minder handelingen nodig. Tegelijkertijd wordt hierdoor een snellere levertijd en een hogere productiviteit mogelijk genaakt.

Smart building

Flexibiliteit aan de maakzijde hoort bij een snel fluctuerende vraag. Met grotendeels modulaire ruimtes kunnen bedrijven inspelen op plotselinge veranderingen in de markt. Alle gebouwunits en inbouwmodules hebben demontabele wanden en tussenvloeren en flexibele scheidingswanden. Werk-, vergader- en sanitairruimtes zijn af te stemmen op specifieke wensen. Alle gebouwunits en paviljoens zijn voorbereid op specifieke wensen van huurders.

 

 

 

Meer informatie over de vestigingsmogelijkheden op Brainport Industries Campus?

Meer informatie