Loading
/000%

— 9 juni 2021

Zakelijk event? U bent weer welkom op Brainport Industries Campus!

Nederland gaat behoedzaam weer van het slot. De deuren gaan open en er worden weer evenementen en bijeenkomsten georganiseerd. Er heerst een enorme behoefte aan ontmoeting en inspiratie! Brainport Industries Campus is dé plek waar ontmoeting en verbinding centraal staan, binnen de hightech maakindustrie, maar ook daarbuiten. Het is een bijzonder comfortabele en inspirerende omgeving voor vergaderingen of evenementen.

Laat u tijdens uw evenement, vergadering of brainstormsessie verrassen door de bijzondere, open Brainport Industries Campus. In een volledig modulair gebouw werken vooraanstaande kennisinstellingen en gerenommeerde bedrijven in de hightech maakindustrie samen om ideeën te realiseren en businesscases te ontwikkelen. Vanuit het enorme atrium in het midden van het gebouw, heeft u direct zicht op de verschillende kantoren, productiehallen en Fieldlabs van de bewoners van deze bijzondere campus.

Het BIC Business Centre biedt de mogelijkheid om bijeenkomsten te organiseren voor 2 tot 100 personen, met inachtneming van de 1,5 meter afstandsregel. Alle faciliteiten zijn compleet uitgerust met de meest moderne voorzieningen.

High-end geoutilleerde ruimtes
Het grootste gedeelte van het BIC Business Center vindt u direct bij binnenkomst van het gebouw. Hier zijn 20 high-end geoutilleerde ruimtes gecreëerd in diverse vormen, groottes en functies, welke voorzien zijn van uitstekende faciliteiten. Van een kleine comfortabele ruimte met formele en informele setting tot een grote conferentiezaal, rondom voorzien van beeldschermen. In het hart van het gebouw bevinden zich bovendien een groot theater, een lunchruimte en een café.

“Van welke ruimte je ook gebruikmaakt, het BIC Business Centre nodigt uit tot verbinding”, zegt BIC-directeur Erik Veurink. “Formeel, informeel, voor demonstraties of presentaties, het kan hier allemaal. En we zijn heel blij dat het ook allemaal weer mág. Het BIC Business Center stellen we niet alleen beschikbaar aan onze huurders, maar ook aan het netwerk van de gehele hightech maakindustrie. Hiermee maken we de juiste verbinding tussen ‘binnen en buiten’, waarmee het netwerk verder versterkt zal worden. Wie hier komt werken, al is het maar voor één dag, levert een concrete bijdrage aan het ecosysteem. En daar wordt iedereen beter van.”

Wilt u ook op deze inspirerende plek in dit bijzonder gebouw samenkomen, midden in het groen op een uitstekend bereikbare locatie? We nodigen u van harte uit!

Kijk hier voor meer informatie
Neem contact op via: secretariaat@brainportindustriescampus.com of  085 077 7677