Loading
/000%

— Themamaand Onderwijs - 17 en 19 januari

Themamaand Onderwijs - 17 en 19 januari

Themamaand Onderwijs - 17 en 19 januari

Themamaand Onderwijs - 17 en 19 januari


Op dinsdag 17 januari van 12:00-13:00 uur en donderdag 19 januari van 15:00-16:00 uur willen wij je graag uitnodigen aanwezig te zijn bij een van deze sessies waarin door de onderwijsinstellingen op BIC (Avans, Fontys en Summa) toegelicht wordt wat zij voor jullie kunnen betekenen. Er zijn namelijk tal van mogelijkheden om samen te werken, op te trekken en kennis te ontwikkelen, onder andere door het door studenten op laten lossen van bepaalde (praktijkgerichte) vraagstukken binnen je organisatie.

Er zijn diverse bedrijven op BIC die samenwerken met de onderwijsinstellingen, wat zijn de succesverhalen van deze samenwerkingen, hoe kun je samenwerken en wat kunnen de instellingen en het bedrijfsleven voor elkaar betekenen? Bedrijven kunnen ook steeds meer inhoud gaan geven aan onderwijs, door bijvoorbeeld het geven van een gastcollege of cursussen.

We starten op dinsdag 17 januari om 12:00 uur bij de schakelruimte met een worstenbroodje. Daarna zullen Doede Okkema van Avans, Mark Aelmans van Fontys en Bennie Krol en Patrick Fonken van Summa jullie vertellen op welke manier hierin samen opgetrokken kan worden. Indien je na de presentatie meer informatie wenst of de mogelijkheden tot samenwerking wil onderzoeken, ben je van harte welkom bij Avans en Summa. Uiteraard ook bij Fontys, echter vanwege beschikbaarheid kan dit op donderdag of in overleg met Mark Aelmans op een andere dag.

Mocht je dinsdag 17 januari niet aanwezig kunnen zijn, we hebben dezelfde sessie gepland voor donderdag 19 januari om 15:00 uur. Deze sessie vindt ook plaats in de schakelruimte, ook op deze dag stellen de onderwijsinstellingen na de presentatie hun deuren voor je open. Fontys heeft dan ook gelegenheid tot ontvangst.

Mocht je collega’s hebben waarvoor het belangrijk is deelgenoot te zijn van deze informatieve sessie, wil je deze persoonlijke uitnodiging dan doorsturen?

Je mag je aanmelden middels een reply op deze mail, graag ook even aangeven of je op dinsdag of donderdag aanwezig bent.

Namens Doede Okkema, Mark Aelmans, Bennie Krol en Patrick Fonken zien wij je graag op dinsdag 17 of donderdag 19 januari!