Loading
/000%

HTSC vestigt zich op Brainport Industries Campus

HTSC vestigt zich op Brainport Industries Campus

High Tech Software Cluster (HTSC) heeft getekend voor 400 m2 bedrijfsruimte op Brainport Industries Campus (BIC).

High Tech Software Cluster (HTSC) heeft getekend voor 400 m2 bedrijfsruimte op Brainport Industries Campus (BIC). HTSC brengt softwareontwikkelaars bij elkaar en helpt hightech bedrijven om zich wereldwijd te onderscheiden. De nieuwe campus is daar de ideale locatie voor.

HTSC promoot aangesloten bedrijven in binnen- en buitenland.  Via een toekomstbestendig platform kunnen nieuwe producten & diensten snel en innovatief worden ontwikkeld. Daarmee versterkt HTSC de concurrentiepositie en innovatiekracht van haar leden. Vanuit de centrale plek in het Atrium van de campus kan HTSC haar netwerkfunctie nog beter vervullen.

Software zichtbaar maken
Clustermanager Wim Renders van HTSC: “Software is een ongrijpbaar element. Via ons kantoor in het Atrium kunnen we software zichtbaar maken. We willen de bewustwording over de rol van software bij het ontwikkelen van machines vergroten. Dan helpt het om een plek te hebben waar mensen makkelijk naar binnen lopen. We zitten straks als cluster in het hart van de innovatie en dat maakt onze boodschap naar buiten veel sterker.” HTSC Bestuurslid Benno Beuting: “BIC is de fabriek van de toekomst. Hier ontwikkelen, demonstreren, toetsen en integreren we. Het is de plek waar HTSC een volgende stap kan zetten.”