Loading
/000%

— 25 februari 2022

BIC Eindhoven: Van BIG naar BETER

Een geweldig mooie podcast (+ filmpje) over Brainport Industries Campus. In de reeks Nieuw Nederland van BNR Nieuwsradio, fietst Maarten Bouwhuis langs verschillende plekken in ons land. In de derde aflevering bezoekt hij BIC, en praat hij met John Blankendaal (Brainport Industries), Saartje Janssen (Summa College), Ferdinand Gremmen (SDK Vastgoed), Edward Voncken (KMWE) en Stijn Steenbakkers (wethouder gemeente Eindhoven).

In een nieuwe podcast serie ontdekt Maarten Bouwhuis op de racefiets Nieuw Nederland. In 8 verhalen wordt de complexiteit van de ruimtelijke ordening in Nederland blootgelegd.

Deze keer fietst Maarten naar Eindhoven. Ten westen van de stad ligt sinds een paar jaar de Brainport Industries Campus. Daar werken bedrijven, onderwijsinstellingen en de overheid samen om de maakindustrie van Nederland een boost te geven.

Om de campus te realiseren hebben verschillende partijen intensief samengewerkt, en het resultaat mag er wezen: een plek waar alle benodigde kennis, expertise en arbeidskrachten samenkomen.

Luister de podcast en bekijk het filmpje