Loading
/000%

— 8 september 2021

IADP nieuwe partner van BIC

We zijn trots te kunnen melden dat Brainport Industries Campus een wederzijds partnership heeft afgesloten met het Innovation Area Development Partnership (IADP).

Wetenschaps- en technologieparken, industriële innovatiegebieden en innovatiedistricten zijn de drijvende krachten achter economische ontwikkeling. Het beheren en realiseren van dit soort gebouwen, locaties en wijken is een complexe uitdaging en vraagt om een interdisciplinaire aanpak. De partners van het Innovation Area Development Partnership (IADP) slaan dagelijks een brug tussen deze sociale, economische, ruimtelijke en bestuurlijke aspecten. Partners van IADP begeleiden deze ontwikkelingen continu over de hele wereld, als adviseur, investeerder, ontwerper of manager. Samen hebben ze een indrukwekkende kennisbasis opgebouwd door onderzoek en ervaringen met elkaar uit te wisselen.

IADP is eerst en vooral gericht op het uitwisselen van kennis tussen publieke en private professionele partijen die zich bezighouden met uiteenlopende typen van innovatiegebieden. Denk daarbij aan scienceparken, industriële innovatiecampussen en innovatiedistricten. De aandacht gaat daarbij uit naar alle denkbare aspecten, zoals haalbaarheid, ontwerp, financiering en management. De verworven kennis delen ze graag met een breder publiek door hen te betrekken bij verschillende activiteiten, lezingen te geven en artikelen te schrijven.

Meer informatie over IADP