Loading
/000%

— GroWing

Waar bedrijven, technologieën (door)groeien in een stimulerende innovatieve omgeving. De perfecte locatie voor hightech scale ups, innovatieve bedrijven en kennisinstellingen.

VESTIGEN vanaf 350 m2

GroWing. Alle faciliteiten voor de Fabriek van de Toekomst... en meer

Hier profiteren scale-ups en kennisinstellingen maximaal van alle faciliteiten die de fabriek van de toekomst te bieden heeft. Zonder dat er direct grote investeringen nodig zijn.

Slim ondernemen en groeien in de nabijheid van vooraanstaande bedrijven, onderwijs en high-end (productie) faciliteiten. Samen profiteren bedrijven in GroWing van een imposante uitstraling en een inspirerende werkomgeving. Een magneet voor klanten, investeerders en aanstormend talent. Bovendien bieden de vele samenwerkingsmogelijkheden kansen voor elk bedrijf om sneller te innoveren.

Slimme werkruimtes
GroWing biedt slimme werkruimtes vanaf 350 m2, eventueel te combineren met kantoorruimtes vanaf 200 m2. De ruimtes hebben deels een vrije hoogte van 4,3m en zelfs 13m. Hierdoor biedt GroWing diverse mogelijkheden om bedrijven te faciliteren die op zoek zijn naar hightech productieruimtes, cleanrooms, labruimte, opslag, showrooms of een combinatie van voorgenoemde functies.

GroWing

Standaard rijk uitgevoerd

De fysieke gebouwunits worden casco plus opgeleverd met onder andere:
• Vrije overspanning van 20 meter
• Vrije hoogte van 13 meter
• Sprinklerinstallatie en brandpreventie
• Klimaat op maat
• Lichtstraten voor een prettige werkomgeving
• Utilities pay per use
• Laad- en losvoorzieningen via de logistieke zone
• Variabele vloerbelasting van 8.000 kg/m2
• Vloer puntlast van 12.000 kg/m2 – trekkracht van 4.000 kg/m2

GroWing

Meer zichtbaarheid in Growing

GroWing is direct verbonden met het imposante atrium van Brainport Industries Campus. Grote glazen gevels zorgen voor maximale zichtbaarheid vanuit het atrium. Hierdoor zijn delen van het productieproces in GroWing zichtbaar voor het publiek en bieden deze ruimtes een etalagefunctie aan bedrijven in de hightech maakindustrie. Een uitgelezen kans deze zichtbaarheid optimaal te benutten voor commerciële doeleinden. Uiteraard met de gelegenheid om af te schermen waar nodig.


Aantrekken van talent
Brainport Industries Campus heeft een etalagefunctie voor techniek en speelt hierdoor een belangrijke rol bij het aanspreken van talent, bedrijven en investeerders. De campus is een aansprekende thuisbasis voor de nieuwe generatie professionals in de hightech maakindustrie. Een plek waar de maakindustrie voelbaar is maar vooral ook zichtbaar waardoor het een magneetwerking heeft op nieuw talent.

Naadloze integratie tussen opleiden en ontwikkelen
Op Brainport Industries Campus worden onderwijs, bedrijven, overheden en bezoekers aan elkaar verbonden. Vooraanstaande kennisinstellingen op mbo, hbo en wo niveau. Doordat opleidingsinstituten op Brainport Industries Campus naadloos verweven zijn met topbedrijven uit de hightech maakindustrie sluiten theorie en praktijk perfect op elkaar aan. Hier brengen studenten vrijwel direct hun kennis in de praktijk en wordt personeel bijgeschoold in de laatste ontwikkelingen. Opleiden met verouderde machines en materieel behoort hierdoor tot het verleden.

 

 

 

Bedrijfshuisvesting

Gedeelde faciliteiten

Binnen en rondom de kernactiviteiten van een bedrijf biedt de campus een breed scala aan faciliteiten waar medewerkers, klanten en bezoekers van profiteren.

·       BIC entree
·       Restaurant, kantine en café faciliteiten
·       Diverse high-end vergaderruimtes
·       Uitgebreide sanitaire voorzieningen
·       Theaterruimte
·       Parkeren
·       Prototyping faciliteiten

 

Meer informatie over de vestigingsmogelijkheden op Brainport Industries Campus?

Informatie over vestigen