Loading
/000%

FullFact naar Brainport Industries Campus

FullFact naar Brainport Industries Campus

Eindhoven, 5 juli 2018 – FullFact uit Den Bosch maakt vanaf 1 september 2019 haar opwachting op Brainport Industries Campus (BIC).

De producent van software waarmee bedrijven de productiviteit van hun machinepark kunnen vergroten, verhuist daarmee naar het “het gezicht van de hightech maakindustrie”.

“Ik geloof in het concept van de campus”, aldus Max Marinissen, managing director van FullFact.” Hier komt een groot aantal innovators met focus op de maakindustrie samen. We verwachten dat deze samenwerkingsvorm voor veel exposure zorgt en bijdraagt aan de positionering van FullFact als leverancier van innovatieve oplossingen in de maakindustrie.”

Ademt maakindustrie
FullFact levert de zogenaamde OEE Toolkit (Overall Equipment Effectiveness), een softwareprogramma waarmee productiebedrijven de rendementen en productieverliezen van hun lijnen inzichtelijk kunnen maken. De onderneming betrekt met haar 15 medewerkers 200 vierkante meter ruimte in het Atrium. Marinissen kijkt niet alleen uit naar de samenwerking met talent van de op Brainport Industries Campus gevestigde opleidingen. “Het is sowieso een topomgeving om in te werken; ook voor ons huidige team. De hele omgeving ademt innovatie en maakindustrie. Met de daar gevestigde bedrijven kunnen we gezamenlijk meer bereiken.”

Kruisbestuiving
“Een bijzonder hartelijk welkom voor FullFact”, voegt Ferdinand Gremmen, directeur van Koninklijke VolkerWessels onderneming SDK Vastgoed toe. “Ik ben ervan overtuigd dat er in de kruisbestuiving op de campus veel kansen liggen voor alle huurders.”