Loading
/000%

Fujitsu Glovia naar Brainport Industries Campus

Fujitsu Glovia naar Brainport Industries Campus

Eindhoven, 30 januari 2018 - Enterprise Resource Planning-leverancier Fujitsu Glovia heeft een huurcontract getekend voor de Brainport Industries Campus.

Eindhoven, 30 januari 2018 – Enterprise Resource Planning-leverancier Fujitsu Glovia heeft een huurcontract getekend voor Brainport Industries Campus. Uiterlijk per 1 oktober verhuist het bedrijf naar de, nu in aanbouw zijnde, hotspot voor de hightech maakindustrie. “Voor ons komen alle puzzelstukjes samen”, aldus Rob de Beule, general manager Fujitsu Glovia.

De keuze voor de Brainport Industries Campus lag erg voor de hand voor Fujitsu Glovia. De Beule: “wij leveren ERP-oplossingen specifiek voor de maakindustrie. BIC wordt het mekka van die maakindustrie, dus we zitten daar in het hart van onze doelgroep. Verschillende klanten van ons worden onze buren en sinds vorig jaar draaien we ook mee in onderzoeksactiviteiten van Brainport Industries. Alles schuift dus perfect in elkaar.”

Kloppend hart
Fujitsu Glovia huurt een 400 vierkante meter groot paviljoen in het Atrium. Dit Atrium wordt het kloppend hart van de nieuwe campus; een plek waar medewerkers van diverse bedrijven, studenten en bezoekers elkaar ontmoeten. Het wordt een etalage voor de innovaties van de hightech maakindustrie.

Naadloos
“We zijn zeer verheugd met de komst van Fujitsu Glovia als huurder”, aldus Ferdinand Gremmen, directeur van Koninklijke VolkerWessels onderneming SDK Vastgoed, die de ontwikkeling van het eerste cluster van Brainport Industries Campus doet. “Hun propositie past naadloos in het concept van de BIC. Een win-win situatie.”

Andere huurders
Op de campus, krijgt Fujitsu Glovia gezelschap van andere huurders als KMWE, Anteryon, Softwareport, HTSC en de technische opleidingen van het Summa College.