Loading
/000%

— 9 juni 2021

Grenzeloze ambitie trekt AKKA Technologies naar HTSC

AKKA Technologies sluit zich aan bij het High Tech Software Cluster (HTSC) op Brainport Industries Campus. 'Dit is de volgende stap om de samenwerkingsactiviteiten binnen de grotere Brainport-regio uit te breiden', aldus Roger Heusschen, Business Development Director AKKA Benelux. Wim Renders, clustermanager HTSC: 'Mooi om te zien dat AKKA Technologies zich herkent in het cluster en ook ziet dat systemen zo complex worden dat je in gezamenlijkheid tot beter resultaat komt'.

De kracht van het cluster zit volgens Renders in de mix van bedrijven. ‘Altijd zijn we op zoek naar krachtige samenwerkingen met alleen maar winnaars. We zijn als cluster trots, dat AKKA naast Siemens, IBM, KPN, Bright Cape en CTAC het volgende bedrijf is, die zich in korte tijd verbindt.’

AKKA Technologies is een internationaal consultancy bedrijf gespecialiseerd in engineering en R&D-services. Heusschen: ‘Klanten bijstaan in innovatieve digitale en engineering projecten, dat is het doel.’ Hiervoor biedt AKKA een ruim aanbod aan digitale diensten, maar ook diepgaande kennis van engineering en de business processen binnen verschillende sectoren. Ook hier is de overlap met de collega-bedrijven van het cluster snel duidelijk, omdat zij ook in staat zijn om complexe problemen bij complexe systemen in allerlei sectoren op te lossen. Dit maakt AKKA een ideale partner voor dit samenwerkingsverband van softwarebedrijven.

Lees verder.