Loading
/000%

— Corona / Covid19

Gezond en veilig welkom op Brainport Industries Campus

Corona Veiligheidsmaatregelen

De zorg voor onze bezoekers en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Ook bij Brainport Industries Campus gelden de door het RIVM en de Rijksoverheid opgelegde Corona maatregelen.

Op basis van de gecommuniceerde aanscherping van regels namens RIVM en Rijksoverheid, worden ook binnen BIC een aantal maatregelen heringevoerd.

 

 

Update 28 november 2021

Maatregelen in verband met Corona / Covid19

For English click here

Binnen BIC nemen we de aangescherpte maatregelen van het RIVM over. Dit betekent dat alle bewoners en bezoekers van de algemene ruimtes van BIC anderhalve meter afstand van elkaar dienen te houden. Ook is het dragen van een mondkapje in de algemene ruimtes verplicht.

BIC Eat&Meet is toegankelijk voor alle bewoners van BIC en is ingericht volgens de 1,5 meter afstandsnorm.
Bij bewegingen is het dragen van een mondkapje verplicht. De anderhalve meter dient in deze ruimte te worden gehandhaafd.

Het gebruik van de meeting rooms in het Business Center is toegestaan. De zalen zijn ingericht volgens de 1.5 meter afstandsnorm.
Huurders op BIC hebben bij het gebruik van de vergaderzalen een eigen verantwoordelijkheid, en zullen de (externe) deelnemers zonodig om een Coronatoegangsbewijs moeten vragen.

BIC Café wordt een to-go locatie. De openingstijden zijn van 9 tot 11 uur.

Externe events op BIC zijn niet toegestaan.

Liften (zowel in het Atrium als in de parkeergarage) kunnen door maximaal 1 persoon worden gebruikt.

Kortom, wees extra voorzichtig en geef anderen de ruimte, vooral als het druk is. Daarnaast worden alle bewoners en bezoekers van BIC verzocht om thuis te blijven bij klachten. Een goede hygiëne blijft enorm belangrijk, was regelmatig je handen en hoest en nies in je elleboog.