Loading
/000%

Brainport Industries Campus

De toekomst van de
hightech maakindustrie

Meer informatie

Brainport Industries Campus

Een bedrijf vestigen
op BIC

Meer informatie

Brainport Industries Campus

Open innovatie
onder één dak

Meer informatie

Brainport Industries Campus

De campus
community

More informatie

Brainport Industries Campus (BIC) is hét gezicht van de hightech maakindustrie. Een internationale campus in het hart van Brainport Eindhoven waar toptechnologie, onderwijs, overheid en hoogwaardige faciliteiten samenkomen onder één dak.

Productie, innovatie en talent

Dé plek voor Smart Industry

Brainport Industries Campus is een unieke locatie in de Brainport regio, waar meer dan 50 bedrijven in de hightech maakindustrie en 3 onderwijsinstellingen zijn gevestigd. Smart Industry komt hier letterlijk en figuurlijk van de grond, in een geheel circulair gebouw dat modulair is opgezet.

Een hightech krachtenbundeling

Het is dé plek waar de hightech maakindustrie elkaar ontmoet, waar bedrijven leren van elkaar en direct samenwerken met de nieuwe generatie technisch opgeleiden. Op deze manier wordt er optimaal gebruik gemaakt van kennis en kunde om tot innovatieve oplossingen en vernieuwing te komen.
Behalve kennis en ervaring worden hier ook faciliteiten gedeeld om te produceren en te innoveren. Samen geven we vorm aan het innovatieprogramma Fabriek van de Toekomst voor de high tech maakindustrie.

 

De gevestigde bedrijven

Door de kop en de staart van de complete toeleverketen met elkaar te verbinden ontstaat een netwerk waarin alles mogelijk is. Korte lijnen tussen talloze specialismes zijn een motor voor innovatie en flexibiliteit. De keten als netwerk is de kracht van de campus.